Çankaya Belediyesi, engelli vatandaşın talebini anında yerine getirdi

Çankaya Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü'nü arayan engelli bir vatandaşın talebine anında karşılık verdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ekim 2012 14:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çankaya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kendilerini arayan Çankaya Murat Mahallesi Güzelsu Sokakta ikamet eden Kemal Çelik adlı bir vatandaşın yaşadığı yerde engeline engel olan bir durumu aktararak yardım istemesi üzerine hemen harekete geçti.

Kemal Çelik'in engelinden dolayı binanın sokakla bağlantısı olan merdivenli çıkışının kendisi için çok önemli bir sorun olduğunu bildirmesiyle inceleme yapan Fen İşleri Müdürlüğü Yapı Sanatlar Bölümü, vakit kaybetmeden vatandaşın bu mağduriyetini giderme çalışmalarına başladı. Sokağa çıkılacak kısmın 2 basamaklı olmasının tüm ulaşımını engellemesi nedeniyle öncelikle basamaklar kırıldı ve hareket kolaylığı sağlayacak engelli rampası yapıldı. Bu sayede gitmek istediği yere dilediği gibi gidebileceğinin mutluluğunu yaşayan Kemal Çelik, Çankaya Belediyesi'ne teşekkür etti.

Başkan Bülent Tanık'ın "Bir Engellimiz İçin Bin Yol Açarız" ilkesi doğrultusunda, engelliler için engelleri kaldırmak konusunda önemli çalışmalar yapan ve onları hayatın içine katma amaçlı çeşitli projelere imza atan Çankaya Belediyesi'nin bu konudaki adımları yurt içi ve yurt dışında da takdirle karşılanıyor. Çankaya Belediyesi'nin engelli vatandaşların toplum yaşamına tam katılımını sağlamak amacıyla hayata geçirdiği projelerinde yer alan engelli gençler, spor, el becerileri gibi alanlarda çeşitli ödüller almanın gururunu yaşıyorlar. - Ankara

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber