'Çalıştıkları fabrikadan çalıp mağazada sattılar' iddiası

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde çalıştıkları fabrikadan çaldıkları mobilyaları katalogla yeni evlenecek çiftlere sattıkları öne sürülen 5 kişi ile çalıntı malları sattığı ileri sürülen bir mağaza sahibi gözaltına alındı. Şüphelilerden ikisi tutuklandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ekim 2012 11:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bir mobilya fabrikasının Kuzuluk beldesinde bulunan deposunda yapılan sayımlarda sık sık eksik çıktı. Fabrika yetkilileri, jandarmaya şikayette bulundu. Jandarma, yaptığı çalışma sonucunda aynı fabrikada çalışan M.E.U., Ö.Y., T.U., V.Y. ve S.Y., adlı şahısları mobilyaları çaldıkları iddiasıyla gözaltına aldı. Şüpheliler tarafından çalındığı iddia edilen mobilyaları sattığı ileri sürülen Karapürçek ilçesindeki bir mobilya mağazasının sahibi E.U. da gözaltına alındı. E.U.'nun mağazasında ve değişik adreslerde yapılan aramalarda çalıntı olduğu belirlenen mobilyalar bulundu.

Fabrikadan 300 bin lira değerinde mobilya çaldıkları öne sürülen şüphelilerden bazılarının çalıntı mobilyalarla evlerini döşedikleri iddia edildi.

Jandarmadaki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden T.U. ve mağaza sahibi E.U. tutuklandı. Diğer 4 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber