Düz yolda otomobilin tepesine çıktı

Bursa'da gece bir barda alkol aldıktan sonra evine giden sarhoş sürücü düz yolda park halindeki otomobilin üzerine çıktı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ekim 2012 10:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Gülbahçe Mahallesi 3. Ceviz Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre bir kişi Santral Garaj'da ki bir barda alkol aldıktan sonra evine gitmek istedi. Ancak sürücüsü belirlenemeyen 34 EU 1550 plakalı otomobil, sürücüsünün alkollü olması sebebiyle düz yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti ve park halindeki Murat Ateş'e ait 16 ANA 29 plakalı otomobilin üzerine çıktı. Bir anda gürültülerin geldiğini fark eden Ateş, dışarı fırladı. Alkollü sürücü ise otomobilin üzerinden aracını aşağı indirdi ve kendisini durdurmak isteyen Ateş'in üzerine aracını sürdü. Canını zor kurtaran Ateş, hemen polis ekiplerine haber verdi. Aşırı alkollü olan sürücü hasar görmüş olan aracına aldırış etmeden gözden kayboldu.

Olay yerine gelen trafik polisleri, olay anındaki resimleri inceleyerek plakası belli olan araç için tutanak tuttu. Yapılan sorgulamada kaza yapıp kaçan aracın plakasının kısa bir süre önce çalıntı ihbarı verdiği ve aracında bir kadının üzerine kayıtlı olduğu tespit edildi. Polis şimdi her yerde plakası tespit edilen otomobili ararken aracı hasar gören Ateş ise, ?Bahtsız bedeviyi çölde sarhoş sürücü bulur ve aracını kullanmaz hale getirir? diyerek espri yaptı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber