Şarhoş adamdan Erdoğan'ı koruma dersi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Eylül 2005 10:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan'ın Karadeniz gezisi olaylı oldu. Trabzon'dan ayrılışı sırasında Başbakan Erdoğan'a sokulan sarhoş, güvenlik krizini gözler önüne serdi. Alkollü şahıs ve -Başbakan Erdoğan arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

Erdoğan'ın önceki günkü Karadeniz temasları sırasında Trabzon Havaalanı'nda güvenlik zaafı yaşandığı ortaya çıktı. Adının İsmail Terzi olduğu öğrenilen alkollü bir kişi Trabzon Havaalanı'ndan kalabalık bir grup tarafından yolcu edilen Erdoğan'ın yanına sokuldu. Bu sırada Erdoğan'ın çevresindekilerin dikkati sarhoş kişiye yöneldi. Güvenlik görevlilerinin, "ne söyleyeceksen çabuk söyle" uyarıları üzerine "Erdoğan bırakın söylesin" dedi.

Terzi "istesem Başbakan'ı öldürürdüm.. Onu ne biçim koruyorsunuz" diye bağırdı.

Sİsmail Terzi adlı sarhoş kişi, yol üzerindeki araçların arkasında bir süredir pusuya yattığını ve o kısımda güvenlik önlemlerinin olmadığını iddia etti. Başbakan Erdoğan'ın çevresinde bulunan güvenlikçilere seslenen alkollü kişi, "Sizler özel güvenlikçisiniz. Bu adamı nasıl koruyorsunuz. Onu iyi koruyun. Böyle bir adam bu dünyaya gelmez" dedi.

Çevredekilerin alkışları duyulurken, kalabalıktan biri "O Allah'a emanet" şeklinde bir ifade kullandı. "Erdoğan, sarhoşa sağol, Allah razı olsun" dedi ve alkışlar arasında oradan uzaklaştı.

İsmail Terzi adlı kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber