Şereflikoçhisar'da öğrenciler yararına kermes

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde faaliyet gösteren Yağmur Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ekim 2012 17:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yağmur Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 'Sizi Hayra Davet Ediyoruz? sloganı ile bir kermes düzenledi. Dernek Başkanı Süheyla Bebek açılan kermesin haftasonuna kadar kadar devam edeceğini ve elde edilecek gelirin ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kullanılacağını bildirdi.

Süheyla Bebek, hayırseverlerin kermeslerine gelerek alışveriş yapmalarını istedi. Bebek, "Bizler hayırda yarışmak, yardımlarda bulunmak, yardımlara vesile olmak adına dernek kurduk. Kurulduğumuz günden beri de faaliyetlerimizi sürekli devam ettiriyoruz." dedi. Kermes hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Süheyla Bebek, amaçlarının eğitim çağındaki üniversite öğrencilerine sahip çıkmak olduğunu söyledi. Toptaş, "Derneğimiz Şereflikoçhisar'da eğitim gören öğrencilerin başta barınma olmak üzere ihtiyaçlarını gidermek için faaliyet göstermektedir. Bir anlamda amacımız genç öğrenci kardeşlerimizin en iyi şekilde yetiştirilerek topluma kazandırılmasıdır." diye konuştu.

Hayırsever eğitim gönüllüsü bayanların yaptığı ürünlerin satıldığı kermeste el emeği göz nuru danteller, işlemeler, tülbentler, mutfak takımları, hediyelik ve süs eşyaları, ayrıca gözleme çeşitleri, mantı, baklava ve daha birçok yiyecek ürün bulunuyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber