Tekinarslan, teröre karşı duyarlılık gösteren Doğubayazıt halkına teşekkür etti

Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, teröre karşı mücadele veren Doğubayazıt halkına teşekkür etti. Doğubayazıt'ta iki gündür incelemelerde bulunan Tekinarslan, ilçenin problemlerinin giderilmesi adına hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ekim 2012 18:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Doğubayazıt'ın kendisine, geçmişine ve tarihine yakışır, nüfus profilinin zenginliğine, dürüstlüğüne yakışır hizmetler sürdürülerek, daha iyi düzeyde kamu hizmetleri ile bir arada olmasını temin etmeye çalışacaklarını belirten Tekinarslan, "Doğubayazıt'ın 120 bin nüfusu var, bunun en önemli kısmı da şehir merkezinde yaşıyor. Her ne kadar köylerimizin çok çeşitli sıkıntıları olsa da, ilçe merkezinde tesis eksikleri olduğunu fark ettik. Bu çerçevede İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve kaymakamlığımız buradaki okul, derslik ve tesis ihtiyacını giderme adına, gerekli çalışmaları biraz daha hızlandıracak. Bu kapsamda hayırsever vatandaşlarımızın çeşitli sosyal sorumluluk projeleri yürüten ticari işletmelerin bu konuya duyarlılık göstermesini temin etmeye çalışacağız. Onların göstereceği yakınlık çerçevesinde bu anlamdaki açığımızı, hem kamunun yapacağı yatırımlarla hem de bu kesimin yapacağı yatırımlarla azaltmayı düşünüyoruz.? dedi.

"TERÖRE KARŞI MÜCADELEMİZ SÜRECEK"

İlçenin güvenliğine yönelik sorulara da değinen Vali Mehmet Tekinarslan, güvenlikle ilgili çalışmaların yılın her günü ve saatinde aralıksız sürdüğüne dikkat çekti. "Vatandaşın huzurunu, sükunetini, ticaretini, eğitimini ve gündelik yaşamını olumsuz etkileyen ne varsa, bu konularda bizim etkili profesyonel ve kararlı faaliyetlerimiz sürekli devam ediyor." diyen Tekinarslan şöyle konuştu: "Suçlular, suç işlemekten vazgeçene kadar, vatandaşımızın huzur içerisinde başını her gece yastığını koyana kadar biz çalışacağız. Bu konuda son derece profesyonelce çalışıyor arkadaşlarımız. Hukukun belirttiği çerçevede çalışıyor. Ayrıca Doğubayazıtlı vatandaşlarımızdan da yüksek destekleri ile çalışıyoruz. Biz bu tür faaliyetlerimizin önemli bir kısmında ihbar ve şikayeti temin ettiğimiz kaynaklarımızın dışında, vatandaşlarımızın duyduğu bıkkınlıklardan ve şikayetlerden de kaynaklanan ihbarlardan alıyoruz. Dolayısıyla bu konulardaki hassasiyetleri için vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Özellikle terör konularındaki duyarlılıklarından, dolayı da herkese teşekkür ediyorum.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber