PKK, Bitlis'te savunmasız vatandaşları infaz etmeye devam ediyor

Terör örgütü PKK geçtiğimiz günlerde Bitlis'in Mutki ilçesinde bağlı Çobansuyu köyünde kaçırarak infaz ettiği A.Y. (50) isimli vatandaşın ardından bu gün de Tatvan'da bir vatandaşı infaz etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ekim 2012 07:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sabah saatlerinde Tatvan ? Van kara yolunda bir araç içerisinde silahla kafasına sıkılarak öldürülen bir kişi bulunmuştu.

Şahsın Tatvan Belediyesi'nde çalışan Gülahmet Alptekin olduğu belirlendi. Konuyla ilgili yapılan araştırmalar neticesinde Alptekin'in PKK'lılar tarafından infaz edildiği anlaşıldı.

Konuyla ilgili Bitlis Valiliği'nden yapılan açıklamada, ?9 Ekim Salı günü Tatvan Kolbaşı köyü Deniz Süren İlköğretim Okulu yanındaki Tatvan-Van kara yolu kenarında bulunan bir araç içerisinde 40 yaşlarında erkek cesedinin bulunduğu öğrenilmiştir. Güvenlik güçlerimizin olay yerinde yaptığı inceleme neticesinde, Gülahmet Alptekin isimli şahsın, silahla vurulmak suretiyle öldürüldüğü tespit edilmiştir. Yapılan araştırmalar sonucu, vatandaşımızın bölücü terör örgütü mensuplarınca farklı bir yerde öldürüldükten sonra Tatvan-Van kara yoluna bırakıldığı anlaşılmıştır.? denildi.

Bitlis Devlet Hastanesi'nde otopsisi yapılan Alptekin'in cenazesi, Tatvan'da toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber