Havalar nasıl olacak? - Haritalı/ Video

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 10 Ekim 2012 09:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinde aralıklarla devam eden yağışlara ilave olarak, güney bölgelerimizin yeni bir yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey, iç ve batı kesimleri, Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyi ile Güney Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusunun aralıklarla sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey ve iç kesimlerde 3 ila 5 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı, Marmara ve kuzey kıyılarda kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde doğusunun yer yer sisli geçmesi bekleniyor.

EGE: Parçalı, güney kesimlerinin çok bulutlu, Muğla kıyıları ile öğle saatlerinden sonra Denizli, Muğla, Aydın, İzmir ve Afyonkarahisar'ın güney kesimlerinin aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, iç ve batı kesimleri ile Hatay çevrelerinin, zamanla doğusunun aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Genellikle parçalı, güney ve doğu kesimlerinin çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Karaman, Sivas, Konya ve Niğde'nin güney çevrelerinin, akşam ve gece saatlerinde bölgenin güney ve doğusunun (Kayseri, Konya, Karaman, Niğde, Aksaray, Nevşehir, Sivas, Yozgat, Kırşehir'in doğu çevreleri) sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde batısının yer yer sisli geçmesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz bölümü ile öğle saatlerinden sonra Ordu ve Tokat çevrelerinin aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, kuzey, iç ve batı kesimlerinin aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı çok bulutlu, Diyarbakır, Batman, Siirt ve Şanlıurfa'nın kuzeyi ile akşam ve gece saatlerinde Adıyaman çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

Çarşamba

Perşembe

Cuma

Cumartesi

Pazar

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber