Taksim'de cep telefonu uygulaması

Taksim Meydanı'nda trafik uygulaması yapan polis ekipleri çok sayıda sürücüye, seyir halindeyken telefon kullandıkları gerekçesiyle ceza yazdı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ekim 2012 09:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Taksim Meydanı'nda trafik uygulaması yapan polis ekipleri çok sayıda sürücüye, seyir halindeyken telefon kullandıkları gerekçesiyle ceza yazdı. Bazı sürücüler ceza kesen polislerle tartıştı. Vatandaşlar da polisle tartışan sürücülere tepki gösterdi.

Trafik polisleri, özellikle Taksim Meydanı ve meydana bağlanan yollar üzerinde, seyir halindeyken cep telefonu kullanımına karşı uygulama yaptı. İstiklal Caddesi girişi ve Sıraselviler Caddesi üzerinde yapılan uygulamada çok sayıda sürücüye ceza kesildi. Bazı sürücüler uygulamayı şaşkınlıkla karşıladı. 72 lira ceza kesilmesine sinirlenen bazı sürücüler ise polisle tartıştı. Uygulamanın haksız olduğunu söyleyen sürücüler, önemli görüşmeler yapmak zorunda kaldıkları için telefon kullandıklarını ileri sürdü ancak polis hiçbir sürücüye müsamaha göstermedi.

Sürücülerin polisle tartışması üzerine Taksim esnafı devreye girdi. Polisin uygulamasını destekleyen bazı vatandaşlar da sürücülerin tavrına tepki gösterdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber