Listenin sonundakiler mülakatı kazandı

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 11 Ekim 2012 00:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mail ile gönderilen aşağıdaki ileti, içeriği uygun bulunarak yayıma alınmıştır.

Birecik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na (BİRECİK SYDV) 8 adet Sosyal Yardım ve İnceleme görevlisi almak için ilana çıkılmıştır.

Mülakata girecek 24 kişinin listesi http://www.birecik.gov.tr/Haberler.asp?haber=devam&id=864 adresinde yayınlanmış ve ekte verilmiştir.

Mülakat yapıldı ve işe alınacak 8 kişinin listesi http://www.birecik.gov.tr/Haberler.asp?haber=devam&id=865 adresinde yayınlanmış ve ekte verilmiştir.

Buraya kadar her şey normal. Fakat anormal bir durum var. 24 kişilik mülakat listesine girip fakat işe alınmayanlara bir bakın. İşe alınmayanların Kpss puanlarına bir bakın.

İşin en ilginç tarafı işe alınacak 8 kişilik listeye mülakat listesindeki ilk 11 kişiden hiçbiri alınmadılar. Çünkü listeye kimlerin gireceği önceden belli.

Mülakat heyeti (Birecik kaymakamı, ilçe milli eğitim müdürü, vakıf müdürü) gerçekten ilk 11 den kimseyi başarılı bulmayarak işe almadılar. Yani herhalde adaylara eşit ve adil davrandılar ki mülakat listesine 24. sıradan giren kişiyi işe almayı layık gördüler. İşte görevini kötüye kullanan bu kişiler devletin eşitlik ve adalet ilkelerinden haberleri yok.

Devlete başarılı insan ihtiyacı yok galiba?

Böyle bir emek hırsızlığı yapan Birecik kaymakamına, ilçe milli eğitim müdürüne ve vakıf müdürüne çok teşekkür ediyoruz.

İlgililerin bu konuda bir şeyler yapacağını düşünüyoruz?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber