EPDK'da 3 bürokrat, Günay yurt dışındayken görevden alındı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Eylül 2005 14:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) 2. Başkanı Hüseyin Tak, EPDK Başkanı Yusuf Günay'ın Ankara dışında olduğu 15 Eylül 2005 tarihinde gerçekleştirilen Kurul koplantısında 3 daire başkanını Günay'dan habersiz görevden aldı.

Edinilen bilgiye göre, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu 15 Eylül 2005 tarihuindeki toplantısını EPDK Başkanı Yusuf Günay'ın Ankara dışında olmasından dolayı 2. Başkanı Hüseyin Tak başkanlığında gerçekleştirdi. Kurul toplantısında, Hüseyin Tak'ın gündem dışı olarak daire başkanları ile ilgili konuyu gündeme taşıması üzerine Kurul, 3 daire başkanının da başka bir göreve atanmak üzerine görevden alınmalarına karar verdi. Kurul'un aldığı bu karadan EPDK Başkanı Yusuf Günay'ın haberdar olmadığı öğrenilirken, daire başkanlarının görevden alınmalarının sebebi de henüz aydınlanmadı. Görevlerinden alınan daire başkanları ise şunlar:

"Denetim Daire Başkanı Yusuf Kaplan, Uluslararası İlişkiler ve AB ile Koordinasyon Daire Başkanı Cahit Akıncı, Yönetim Hizmetleri ve Bilişim Dairesi Başkanı Hüsamettin Yıdırım."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber