Tarım Bakanlığı'nın aracı Cizre'de kaza yaptı: 1 personel öldü, 3'ü yaralı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Ekim 2012 15:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cizre ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Şırnak Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne ait araçtaki 1 personel öldü, 3'ü yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Abdulselam Taşar'ın kullandığı Şırnak Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne ait 16 EL 275 plakalı araç, Kızılsu beldesinde hayvan küpeleme çalışmaları ve arazi incelemeleri yapan personel Fırat Kızılkaya (20), Lider Arı ve Görkem Kaya'yı alarak dönüşe geçerken Cizre-Şırnak karayolunun 27 kilometresinde plakası öğrenilemeyen bir araca arkadan çarptı.

Kazada, sürücü Taşar ile araçtaki Kızılkaya, Arı ve Kaya ağır yaralandı. Yaralılar, Cizre ve Şırnak Devlet hastanelerine kaldırıldı. Ancak Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Kızılkaya tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

-Van depreminden kurtulmuştu-

Kazada hayatını kaybeden Fırat Kızılkaya'nın, Van depreminden sağ kurtulduğu ancak bazı aile bireylerini kaybettiği öğrenildi. 11 ay önce memur olarak Şırnak'a atanan Kızılkaya'nın ölüm haberini alan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ahmet Yıldız ile Cizre Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ayhan Buğday ve kurum personeli hastaneye geldi.

Kızılkaya'nın öldüğünü öğrenen bazı mesai arkadaşlarını müdürler Yıldız ve Buğday sakinleştirmeye çalıştı. Acı haber, Kızılkaya'nın babasına Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Yıldız tarafından verildi. Kızılkaya'nın cenazesi, otopsi işleminin ardından Cizre Belediyesi'ne ait cenaze arabası ile toprağa verilmek üzere memleketi Van'a gönderildi.

Muhabir: Abidin Yel / Sema Kaplan

Yayıncı: İrfan Cemiloğlu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber