GAMEP'ten Vali Ata'ya ziyaret

Gaziantep Medya Platformu Derneği (GAMEP,) 17 Kasım'da gerçekleştireceği 'Marka Şehrin Markaları' konulu ödül töreni öncesi Gaziantep Valisi Erdal Ata'yı ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ekim 2012 16:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ziyarete, GAMEP Kurucu Başkanı Nazmi Özkoyuncu, yönetim kurulu üyeleri Galip Ünlükara, İbrahim Belge, Mehmet Gören ve Savaş Oğuz katıldı. Vali Ata'ya derneğin kuruluş amacı ve şu ana kadar yapmış olduğu çalışmaları hakkında bilgiler veren GAMEP Başkanı Özkoyuncu, platforma aralarında Gaziantep'te faaliyet gösteren 60 farklı medya kuruluşundan 180 kişinin üye olduğunu söyledi. GAMEP'in üye sayısı bakımından Türkiye'nin en büyük ve en aktif medya platformlarından biri olduğunu belirten Özkoyuncu, "17 Kasım'da tüm üyelerimizin katılımlarıyla önemli bir organizasyona imza atmayı planlıyoruz. Gazi şehrimizin bir dünya kenti olarak tanınmasında emeği geçen Gaziantepli sanayici ve kuruluşlarımıza yönelik 'Marka Şehrin Markaları' ödül töreni düzenleyeceğiz. Burada amacımız medya çalışanlarını ve şehrin önemli markalarının kurucularını bir araya getirmek, tanışmalarını sağlamak ve bu markalarımıza böylesi önemli bir organizasyonda ödül vererek onları onore etmek. Bundan sonraki süreçte de bir dünya markasının şehrimizden çıkmasını teşvik etmek." dedi.

GAMEP yönetim kurulu üyelerinin yapmış oldukları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ata ise şehirde faaliyet gösteren medya kuruluşlarının ve çalışanlarının bir platform altında toplanarak çeşitli faaliyetlerde bulunma isteklerinin yerel medya adına olumlu bir gelişme olduğunu söyledi. Yerel medyanın kendi içerisinde bir kontrol mekanizması kurarak bazı eksikliklerini giderebileceğini ifade eden Ata, ?Her şeyden önce yerel medyamız yayınlarında kalite ve tutarlılığı her zaman ön planda tutmalı. Bu şekilde daha çok okunarak daha geniş kitlelere ulaşabilirler.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber