Kapkaç dehşeti kamerada

Çekmeköy'de, pazardan dönen bir kadın kapkaça uğradı. Kapkaççı tarafından çantası çalınan kadın, zanlının peşinden koşarken yere düştü

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ekim 2012 14:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kapkaç anı ve kadının yere düşmesi, bir sitenin güvenlik kamerasınca saniye saniye görüntülendi.

Dün sabah saatlerinde meydana gelen olayda; alışveriş yaptıktan sonra evine gitmek isteyen Nur A., isimli kadın, 4 kişi tarafından takibe alındı. Tenha bir sokakta 3 kişi gözcülük yaptı. Mahmut E. (17) ise Nur A.'nın elindeki çantayı alarak koşmaya başladı. Bu sırada çantasının kapkaç yapıldığını gören kadın, zanlıların peşinden koşmaya çalışırken dengesini kaybederek yere düştü. Arkalarına bakmadan olay yerinden kaçan Mahmut E. (17), Recep G. (17) ve Berat A. (19) başka bir sokakta bir araya gelerek çantayı kontrol etti. Paraları alan zanlılar çantayı da yol kenarına attı.

Çantasını ve paralarını zanlılara kaptıran Nur A., yerden kalktıktan sonra polisi arayıp yardım istedi. Yaklaşık 4 dakika sonra olay yerine gelen Önleyici Büro Hizmetleri'ne bağlı polis ekipleri, sokak aralarında zanlıları aramaya başladı. Bu sırada bir polis ekibi, Çavuşbaşı Caddesi üzerinde panik halinde yürüyen 4 kişiyi görünce durdurdu. Şahısların terlemiş olmaları ve çelişkili konuşmalarından şüphelenen polis, diğer ekiplerden de yardım istedi. Şahıslar olay yerine götürülerek Nur A.'ya gösterildi. Kadının teşhis etmesi üzerine gözaltına alınan zanlılar, Çekmeköy Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Emniyetteki ifadelerinde suçlamaları kabul eden Mahmut E., Recep G. ve Berat A. işlemlerinin tamamlanmasından sonra Ümraniye Adliyesi'ne çıkartıldı. Mahmut E.'nin hırsızlıktan sabıkasının olduğu anlaşıldı.

Bu arada kapkaçın yapıldığı çevrede inceleme yapan polis ekipleri yol kenarına atılan çantayı da bularak Nur A.'ya teslim etti.

Öte yandan, kapkaçcıların kadını takibe almaları ve kapkaç anı bir sitenin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Kamera kayıtlarında, zanlılardan Mahmut E.'nin Nur A.'yı bir süre takip etmesi, çantayı kapıp kaçması ve kadının yerde sürüklenmesi görülüyor. Kayıtlarda, yerden kalkan Nur A. ilk şoku atlattıktan sonra şahısların peşinden gitmesi ve olay yerinde kalan poşetlerinin başkaları tarafından alınması da bulunuyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber