35 kilo esrarla yakalanınca ?Suriyeli sığınmacının eşyasını taşıyorduk' dediler

Gaziantep polisi, düzenlediği operasyonla kamyonet kasasında Şanlıurfa'dan Mersin'e götürülmek istenen 35 kilo esrar ele geçirdi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ekim 2012 14:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Operasyonda yakalanan 2 kişi ise nakliyecilik yaptıklarını ve Suriyeli bir sığınmacıya ait ev eşyalarını taşıdıklarını iddia etti. Yakalanan kişilerin, esrarın kokmaması için üzerini zeytin yapraklarıyla kapattığı belirlendi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheli gördükleri kamyoneti durdurarak arama yaptı. Narkotik köpeğinin de yardımıyla yapılan arama sonucunda kamyonet kasasında kutulara gizlenmiş vaziyette 35 kilo esrar maddesi ele geçirildi. Yakalanan E.Ç. (27) ve H.Y. (29) nakliyecilik yaptıklarını savunarak, savaştan kaçan Suriyeli bir sığınmacıya ait ev eşyalarını Şanlıurfa'dan Mersin'e taşıdıklarını, esrardan haberlerinin olmadıklarını iddia etti.

Yapılan aramada ele geçirilen esrar maddesinin kokmaması için zeytin yapraklarıyla üzerinin kapatıldığı görüldü. Yakalanan 2 şüpheli emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber