Şanlıurfa Ticaret Lisesi mezunları buluştu

Şanlıurfa Ticaret Lisesi Mezunları Derneği'nin geleneksel olarak sürdürdüğü ve bu yıl 4'üncüsünü gerçekleştirdiği ?Ticaretliler Gecesi', Şanlıurfa Şehitlik Çamlık'ta yapıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ekim 2012 20:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şanlıurfa Ticaret Lisesi Mezunları Derneği'nin 2009'dan beri geleneksel olarak gerçekleştirdiği ve bu yıl dördüncüsü gerçekleşen Ticaretliler Gecesi, Şanlıurfa Şehitlik Çamlık Bahçesi'nde yapıldı. Eski öğretmen ve mezunların bir araya geldiği geceye; Şanlıurfa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Nihat Taş, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfalı sanatçılar Zekeriya Ünlü ve genç sanatçı Halil Karabulut ile çok sayıda eski ve yeni mezun katıldı.

Şanlıurfa Ticaret Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Niyazi Kocadağ yaptığı konuşmada, 2009 yılında derneği kurduğunda burada hiç kimsenin olmadığını ama bugün burada her şeyin çok iyi gittiğini, düzenledikleri gecenin amacının Şanlıurfa Ticaret Lisesi'nde okumuş ve mezun olan arkadaşlarının yaşamları süresince birlik, beraberlik, dayanışmalarını ve dostluklarını sağlayarak, birbirleriyle hasret gidermesine katkı sağlamak olduğunu söyledi.

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Nihat Taş da, mezunların kendi aralarında birebir görüşerek ilişkilerini daha da ilerletmelerinin gerektiğini vurgulayarak, aralarında öğretmen, doktor ve mühendislerin olduğunu, ticaret lisesi mezunlarının büyük başarılara imza attığını kaydetti. Konuşmaların ardından geceye katılan mezunlar gönüllerince eğlendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber