Pervari'den gelen öğrenciler, Polis Okulu'nda ağırlandı

Siirt'in Pervari ilçesinden gelen öğrenciler, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından ağırlandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ekim 2012 20:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından 'Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek Çocuk ve Gençleri Sosyal Koruma ve Destekleme Programı' kapsamında yürütülen 'Gezelim, Görelim, Öğrenelim Projesi' ile il merkezine getirilen 6, 7 ve 8. sınıflarda okuyan 100 öğrenciye Kültür Merkezi'nde film izlettirildi. Polis Meslek Yüksek Okulu'nu gezen öğrenciler, Polis Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile yemek yedi.

Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu, yemekte yaptığı konuşmada, öğrencilere emniyet teşkilatını tanıtmayı ve sevdirmeyi amaçladıklarını söyledi. Ekizoğlu, "Öğrencilere, bütün vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği, huzuru için çalışan teşkilatımızı tanıtmak istedik. İl merkezine en uzak ilçemiz olan Pervari'den başladık. Öğrencilerimizi ağırladık. Bundan sonra da diğer ilçelerimizden gelecek öğrencileri de ağırlayacağız." dedi.

Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu ve Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Cumali Aslancan tarafından kız öğrencilere voleybol, erkek öğrencilere futbol topu hediye edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber