Naşa Kaplıcaları'nda sıcak su tesisatında yenileme çalışması

Kütahya Simav'da müşterilerine daha kaliteli sağlık hizmeti hedefleyen Naşa Belediyesi,işlettiği 110 yataklı kaplıcada iyileştirme çalışması başlattı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ekim 2012 21:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MHP'li Belediye Başkanı Kadir Bütüner çalışmalar kapsamında ilk etapta ekonomik ömrünü tamamlayan yeraltındaki 50'lik sıcak su borularını 100'lük yenileriyle değiştirdiklerini, bu çalışmaların sona ermesinin ardından 20 yeni lojman yapımına başlayacaklarını bildirdi.

Proje bedeli 100 TL'yi bulan yeraltı sıcak su boru değiştirme çalışmalarını kısa sürede tamamlamak için çaba sarf ettiklerini ifade eden başkan Bütüner çalışmalar esnasında kaplıcada konaklayan müşterilerin hiç bir sıkıntı ile başbaşa kalmamasına özen gösterdiklerini kaydetti.

110 yatağın tamamının ful dolu olduğuna vurgu yapan başkan Karahan, çalışmaların tamamlanmasının ardından yatak kapasitesini artırmak maksadıyla her biri 60 metrekareden oluşan 20 yeni apart tarzı motel yapımına başlayacaklarını söyledi.

Şifalı sularının romatizma başta olmak üzere cinsel rahatsızlıklar, kırık;çıkık, ülser, ruhen v bedenen görülen rahatsızlıklar başta olmak üzere pek çok hastalığa iyi geldiğinin doktor raporları ile tespit edildiğine vurgu yapan Başkan Bütüner, belediye olarak işlettikleri Naşa Kaplıcalarının emsallerine göre müşterilerine çok ucuz hizmet sunduğunu bildirdi.

Başkan Bütüner,

"Türkiye'nin dört bir yanından müşterimiz var. Naşa Kaplıcalarını en çok Bursalılar, ardından Konya ve Gaziantepliler tercih ediyor. Müşterilerimiz arasında üç büyük şehirden gelenlerde var" dedi.

Naşa Kaplıcalarına gelen vatandaşların yer altından çıkan 100 derecelik sıcak su sayesinde hastalıklarına şifa bulurken refakatçilerin de doğal ortamdan yararlanmak suretiyle güzel bir tatil yapma olanağı bulduğunu dile getiren Başkan Bütüner, "Her biri 60 metrekareden oluşan apart tarzı motellerimizin günlük kirası 40 ile 50 lira arasında değişiyor. Umumi hamam ücretimiz de 2 lira. Bölgenin en ucuz şifa kaynağı Naşa Kaplıcaları. Üstelik çamur banyomuzda var" dedi. - Kütahya

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber