Belediyeden 10 lirasını geri istedi

Sakarya'da bir vatandaş belediye ve esnaf odasının birlikte gerçekleştirdiği festivalin amacına ulaşmadığı gerekçesiyle alışveriş için aldığı kart ücreti olan 10 lirasını geri istedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ekim 2012 23:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kadir Kermen adlı esnaf, geçen hafta Sakarya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi düzenlenen 'Alışveriş Festivali'ndeki indirimlerden yararlanmak için 10 lira vererek belediye tarafından satılan '54 Aktif Kart' satın aldığını belirtti. Festivaldeki indirimlerden yararlanamadığını, listede olmasına rağmen festivale katıldıklarından bazı firmaların haberi bile olmadığını savunan Kermen, "Tabii bu firmalar indirim yapamayacaklarını söyledi. Ben de 'Sizin isminiz festivalde indirim yapacak firmaların bulunduğu broşürde var' dedim. Ancak bazı firmaların listeye dahil edildiklerinden haberi bile yok. Dolayısıyla indirimden yararlanamadım. Ben de karta verdiğim 10 lirayı belediyeden yazılı dilekçe ile geri istedim." diye konuştu.

Kart için verdiği 10 liranın çok az bir miktar gibi gibi görünebileceğini vurgulayan Kermen, "Ben 10 liranın peşinde değilim. Ancak yapılan doğru değil. Sırf bu yüzden 10 lirayı geri alacağım. Bilinçli tüketici olduğumuzu herkesin bilmesini istiyoruz. Küçük büyük demeden hakkımızı arasak, aynı hatalar yeniden yapılmaz." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber