Dörtyol'a gelecek mevsimlik işçilerin yeri hazır

Dörtyol Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, ilçeye gelecek mevsimlik tarım işçilerinin kalacağı alanın yeniden düzenlendiğini, bu konuda sıkıntı yaşanmayacağını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ekim 2012 12:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dörtyol'da mevsimlik işçileri organize eden işçi çavuşları ile Turunçgil Üreticiler Birliği ve İlçe Tarım Müdürlüğü'nün katkıları ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı salonunda bir toplantı yapıldı.

Toplantıda konuşan Kaymakam Özyiğit, Mevsimlik Gezici Tarım İşçilerinin Çalışma ve Sosyal Hayatlarının İyileştirilmesi Projesi kapsamında, Yeşil Mahalle'de konaklama alanı kurduklarını söyledi. Tarım işçilerinin kendilerine gösterilen yere çadırlarını kuracağını aktaran Kaymakam Özyiğit, ?Söz konusu yere genel ihtiyaçların giderileceği bazı sosyal eklentiler yaptık. Buranın kontrolü ve işletmesi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ile Dörtyol Turunçgil Üreticiler Birliği'ne verilerek gelen vatandaşlarımıza her türlü kolaylık sağlanacak.? dedi.

Toplantıdan sonra Kaymakam Özyiğit, İlçe Emniyet Müdürü Zekayi Altuntaşoğlu, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Coşkun, Turunçgil Üreticiler Birliği Başkanı Mevlüt Coşkun ve diğer katılımcılar hazırlanan alanda incelemelerde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber