Meclis, Davutoğlu'nu ilk kez böyle sert gördü!/ Video

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ekim 2012 17:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

CHP'nin Ahmet Davutoğlu hakkında verdiği gensoru önergesi reddedildi.

Şam'da Esed ne söylüyorsa Kılıçdaroğlu aynı şeyleri söylüyor. Şam'da Esed bunun sorumlusu Türkiye diyor burada Kılıçdaroğlu söylüyor. Esed'e canımız feda sloganı atan grubun içinde CHP İl Başkanı da var.

Meclis'imizin insan hakları komisyonu gitti araştırmasının hiç bir önemi yok denildi. Bunların Meclis'imize saygısı bu kadar. Apaydın kampı 130 dönüm bir alan. 90 dönümünde çadır var. Bu yoğunlukta bir kampta silah eğitimi nasıl verilir? Taş atsan insana çarpar.

Mesele zihniyet ve ahlak meselesidir. Akçakale'ye top mermisi düşerken safını belli eden MHP'ye teşekkür ediyorum ama Akçakale'ye top düşerken Türkiye'ye karşı olan CHP'yi tarih affetmeyecektir.

Biz hiç bir zaman Kılıçdaroğlu'na onun üslubuyla cevap vermeyeceğiz. Bu milleti savunmak bize yakışır. Her yerde!.. Her yerde bu onurlu bayrağı dalgalandırmanın şerefini taşıyan bir Dışişleri Bakanıyım.

Görevi aldığımda ilk talimatım bana gerekçeyle gelmeyin. Biz her zaman kıt zekanın değil aklın ahlakın erdemin hikmetin adaletin vicdanın insanlık onurunun sözcüsü olduk olmayada devam edeceğiz. Biz CHP'den izin almadık izin istemiyoruz biz sadece Aziz milletimizden izin aldık.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber