Safvet öğrencilerinin İngilizce başarısı ödüllendirildi

Cambridge Üniversitesi tarafından dünya genelinde öğrencilerin İngilizce seviyelerini ölçmek ve belgelendirmek amacıyla düzenlediği yarışmada başarılı olan Özel Nilüfer Safvet Koleji öğrencilerine çeşitli hediyeler verildi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ekim 2012 17:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Safvet Koleji'nin yeni binasını gezen İnegöl Kaymakamı İnci ?Gerçekten eğitim için çok güzel ortamlar hazırlanmış.? dedi.

İnegöl Kaymakamı Aziz İnci, öğrencilere hitap ederken dil bilmenin önemine vurgu yaptı. Aziz İnci, şunları söyledi: ?Cambridge Üniversitesi'nin düzenlemiş olduğu UCLES sınavlarında başarılı olan Safvet Koleji öğrencilerini, öğretmenlerini ve velilerini tebrik ediyorum. Safvet Koleji yabancı dilde olduğu gibi ve diğer dallarda da ulusal ve uluslararası yarışmalarda İnegöl'ün gururu oldu ve de olmaya devam ediyor. Okul idaresi teknolojik anlamda olsun, fiziki anlamda olsun, eğitim- öğretim anlamında olsun birçok atılım gerçekleştirdi. Bu vesile ile emeği geçenlere teşekkür ediyorum.?

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk de, dünya genelinde 8.si düzenlenen Bilimin Temelleri adlı yarışmada değişik dallarda madalya almayı hak eden Safvet Koleji öğrencilerini ödüllendirdi.

Baştürk, ?Özel Safvet Koleji'nin, İnegöl'ü, Bursa'yı ve Türkiye'yi dünyada en iyi şekilde temsil ettiklerinin kanıtıdır. Bu madalyaları almak dile kolay geliyor, fakat başarıyı elde etmek için ciddi çalışma ve meşakkat gerektiriyor. Öğrencilerimizin bu başarıları, İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak başta beni ve bütün eğitim camiasını da gururlandırmıştır. Öğrencilerimize, bu başarıyı sağlamak için imkan hazırlayan, okul yönetimine ve bu uğurda alın teri döken Safvet Koleji'nin bütün öğretmenlerine teşekkür ediyorum.? dedi.

Okul Müdürü İsmail Göbül de, öğrencilere yoğun şekilde İngilizce eğitim verdiklerini, öğrettikleri yabancı dilin seviyesinin belgelendirilmesini 7 yıldır yaptıklarını, öğrencilerin sene başından itibaren 5-6.ve 7. sınıfların tamamının bu sınavlara hazırlandığını, sadece belli öğrencileri alıp bu sınavda başarılı olmalarını sağlama değil bütün öğrencilerin bu eğitimi almalarını gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber