Kazada ölen hemşire, memleketine gitmek için gün sayıyormuş

Samsun'da stajını yaptığı hastaneye gitmek isterken bir aracın çarpmasıyla hayatını kaybeden genç hemşirenin sosyal paylaşım sitesinde 'Ankara'yı çok özledim ve yakında geleceğim' yazması görenleri ağlattı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ekim 2012 18:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Hemşirelik Meslek Yüksek Okulu platformuna üye olan OMÜ Sağlık Meslek Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü 3. sınıf öğrencisi Özen Arslan (20), resimlerine yorum yapan arkadaşlarına memleket özlemini mesajlarıyla anlattı. Samsun'un çok güzel olduğunu yazan arkadaşına 'Sen boş ver Samsun'u Ankaram benim çok özledim yakında geliyorum' diye yazan Arslan'ın Kurban Bayramı'nı beklediği öğrenildi.

Samsun'da kaldığı ana cadde üzerindeki öğrenci yurdundan çıkan ve staj yaptığı hastaneye gitmeye çalışan hemşire adayı genç kızın dikkatsizliği canına mal oldu. Atakum ilçesinde dere ıslah çalışması yapılan Atatürk Bulvarı üzerinde Çobanlı mevkiinde meydana gelen kazada, OMÜ Sağlık Meslek Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü 3. sınıf öğrencisi Özen Arslan'a, kaldığı yurdun önünde araç çarptı. Kaza sonrası genç hemşire adayı olay yerinde hayatını kaybederken yurtta kalan ve kazayı gören Arslan'ın arkadaşları olay yerine gelip sinir krizleri geçirdi.

Görgü şahitleri gelen servis midibüsünün çok hızlı olduğunu söylerken kazaya neden olan aracın sürücüsü Kamil Ş. ise ilk ifadesinde genç kızın aniden yola atladığını durmayarak ona çarptığını söyledi.

Araç sürücüsü gözaltına alınırken genç kızın cansız bedeni olay yerine gelen savcının incelemesinin ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber