Öldürülen teröristlerin üzerinden çıkan malzemeler

Kahramanmaraş Valiliği, Pazarcık ilçesinde önceki gün başlatılan operasyonlarda ele geçirilen malzemeleri basın aracılığıyla kamuoyuna tanıttı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ekim 2012 20:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde önceki gün güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada, 3 terörist etkisiz hale getirildi. Etkisiz hale getirilen teröristlerin üzerinden çıkan örgütsel dokümanlar ile silah ve mühimmatlar Kahramanmaraş İl Jandarma Alay Komutanlığı bahçesinde Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe tarafından basına tanıtıldı.

Vali Şükrü Kocatepe, İl Jandarma Alay Komutanı Albay İsmail Cömert ve İl Emniyet Müdürü Metin Aşık'la birlikte düzenlediği basın açıklamasında, terörle mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini belirtti. Operasyona katılan güvenlik güçlerini icra ettikleri başarılı operasyondan dolayı kutlayan Vali Kocatepe , etkisiz hale getirilen teröristlerin eylem hazırlığı içerisinde olduğunu ifade ederek, çok sayıda silah, bomba ve bomba yapımında kullanılan malzeme ele geçirildiğini kaydetti.

Teröristleri hayal peşinde koştuklarını kaydeden Vali Kocatepe, "Dağdaki teröristlerin bu sonu görüp bir an önce teslim olmaları lazım. Onları sevk ve idare edenler maalesef onları ölüme gönderiyorlar. Bir teröristin ortalama ömrü zaten 5-6 sene. Silaha başvuranlara karşı silah kullanmak bu devletin doğal hakkı. Hepsinin sonu neyse kaçanların sonu da odur. Teröristin sonu ölümdür. Diliyoruz ki onlar da bu zararlı faaliyetlerden vazgeçsinler. Ülkeye zarar vermekten, anne babalarını üzmekten, ağlatmaktan vazgeçsinler. Bu ülkenin şefkatli kollarına, kanunumuzun şefkatli kollarına sığınsınlar." diye konuştu.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde önceki gün güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada, terör örgütü PKK'nın sözde Pazarcık sorumlusunun da arasında bulunduğu 2 terörist etkisiz hale getirilmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber