Kırıkkale Emniyet Mensupları eşlerinden kermes

Kırıkkale Emniyet Mensupları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından şehit aileleri üniversite öğrencilerinin ihtiyaçlarının karşılanması için yardım kermesi açıldı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 12 Ekim 2012 23:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sevgi Yolu'nda gıda ve mefruşat üzerine açılan kermes ilgi oldukça yüksek oldu. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, Emniyet Mensupları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yardım kermesi açılışına Vali Ali Kolat'ın eşi İlksen Kolat, Belediye Başkanı Veli Korkmaz'ın eşi Nebahat Korkmaz, Emniyet Müdürü Kadri Kartal'ın eşi Ebru Kartal, il müdürlerinin eşlerinin yanı sıra emniyet teşkilatında bulunanların eşleri ile kalabalık bir davetli katıldı.

Sevgi Yolu'nda çay bahçesinde açılan kermes de elde edilecek olan gelirlerin şehit aileleri ve üniversitede okuyan öğrencilere katkı için düzenlediği açıklandı. Kermes de el emeği göz nuru mefruşatların yanı sıra birbirinden leziz yemeklerin satışa sunulurken davetliler büyük ilgi gösterdi.

Kırıkkale'de 2011 yılında kuruluşu gerçekleştirilen derneğin teşkilat mensupları ve şehit aileleri, üniversitede okuyan çocuklara yardım amaçlı düzenlendiğini ifade eden Ebru Kartal, kermese maddi ve manevi katkı sunan katılımcılara teşekkür etti. İlksen Kolat ise, 2 yıl gibi kısa bir süre içerisinde faaliyete geçirilen dernek sayesinde bugüne kadar iki defa kermes düzenlendiğini, elde edilen gelirin ise ihtiyaç duyulan emniyet mensubu aileleri ve şehit ailelerine teslim edildiğini bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber