Vatan Caddesi trafiğe kapanıyor

Cumhuriyet Bayramı'nın yıl dönümü kutlamaları provası kapsamında Vatan Caddesi'ndeki bazı yollar Pazar günü trafiğe kapatılacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ekim 2012 11:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 89.yıl dönümü kutlamaları kapsamında Vatan Caddesi'nde yapılacak olan tören provası nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. 14 Ekim Pazar günü saat 7'den itibaren prova bitimine kadar trafiğe kapatılacak yollara için alternatif yollar belirlendi.

Provalar için kapatılacak yol ve güzergahlar şöyle: Vatan Caddesi ve buraya çıkan bütün yollar, Topkule, Mahmutbey Köprüsü, Vatan Caddesi ve bu yollara çıkan bütün yollar, Topkule-Mahmutbey Köprüsü-Vatan Caddesi-Oğuzhan Caddesi-Millet Caddesi-Topkapı Edirnekapı Kavşağı-Vatan Caddesi Kesişim Noktası-Mahmutbey-Topkule, Mahmutbey Köprüsü-Habibler Yolu (Sultançiftliği yolu).

Açıklamada, trafiğe kapatılan yollara alternatif olarak D-100 Karayolu'ndan Vatan Caddesi'ne gidecek sürücülerin Haliç Tüneli-Edirnekapı-Fevzipaşa Bulvarı-Aksaray veya Haliç Tüneli, Ayvansaray ışıklarından Balat Yolu'nu takiben Unkapanı ve Sirkeci istikametlerini, E-80 Karayolu'nu kullanacak sürücülerin, Milliyet Gazetesi karşısından TEM istikametini, Sahil Yolu'nu kullanacak sürücülerin de sahil güzergahından Yenikapı-Kumkapı-Sirkeci yönünü kullanmaları istendi.

Vatan Caddesini kullanarak Fatih'teki hastanelere gelecek olan ambulans ve diğer araç sürücülerinin de sahil yolunu tercih ederek, Samatya'dan bölgede bulunan hastanelere yönelmeleri istenen açıklamada, Fatih'ten bu hastanelere gidecek sürücülerin de Atatürk Bulvarı-Aksaray ve Millet Caddesi'ni tercih etmesi gerektiği kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber