Kimse Yok Mu'dan 180 aileye kırtasiye ve gıda yardımı

Kimse Yok Mu Derneği, Malatya'da ihtiyaç sahibi 180 aileye gıda paketi ve bu ailelerin okuyan çocukları için kırtasiye yardımında bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ekim 2012 17:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kimse Yok Mu Derneği Malatya Şube Başkanı Nami Güzeler, dernek olarak hayırseverlerin desteği ile muhtaç insanlara düzenli olarak ayni ve nakdi yardımlar yaptıklarını belirtti. İhtiyaç sahibi ailelere belirli aralıklarla giyecek, gıda, yakacak, nakdi olarak elektrik, su ücreti, kira gibi desteği sağladıklarını ifade eden Güzeler, son olarak 180 aileye içinde gıda paketi dağıttıklarını aktardı. Güzeler, gıda paketleri içinde yağ, şeker, un, pirinç, makarna gibi bir ailenin en fazla ihtiyaç duyduğu malzemeler bulunduğunu dile getirdi.

Güzeler, 180 aileye gıda yardımlarının yanında öğrenim gören öğrenciler için kırtasiye malzemesi de verdiklerini kaydetti. Güzeler, şöyle devam etti: ?Geleceğimiz olan öğrencilerimize ışık olacak, bu ve buna benzeri yardımlarımız aralıksız sürecek. Bizler dernek olarak öğrencilerimize her zaman yardım etmekten bir an olsun geri durmayacağız."

Güzeler, ailelere dağıtılan gıda paketlerinin 150'sinin işadamı Oğuz Yanar tarafından bağışlandığını, daha fazla muhtaç insana yardım etmek için bu gibi hayırsever desteklerini beklediklerini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber