Kılıç: Teknolojik imkanlar sayesinde daha kaliteli eğitim vereceğiz

Körfez Dershaneleri Kütahya Şube Müdürü Şükrü Kılıç, kurum bünyesinde yaptıkları teknolojik yatırımlar sayesinde Kütahyalıların daha kaliteli eğitim almalarını sağladıklarını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ekim 2012 18:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şükrü Kılıç, yaptığı açıklamada, Mutlu Eğitim Dershaneleri'nin Körfez Dershaneleri ile birleşmesinin ardından çeyrek asırlık dershanecilik tecrübesine sahip olduklarını belirtti. 'Tekno Eğitim' sloganıyla eğitimde yeniliklerin öncüsü olduklarını ve teknolojiden faydalandıklarını ifade etti.

Son 5 yıldan bu yana akıllı tahta içeriklerinin yazılımları ve Körfez TV'nin yayına girmesiyle eğitim sektöründe birçok yeniliklere imza attıklarını dile getiren Kılıç, "Son yıllarda iletişim ve teknoloji alanında hızlı bir değişim ve gelişim yaşanıyor. Bu değişim ve gelişime uyum sağlayamayan eğitim kurumları yaptıkları işlerde istedikleri verimi alamayacakları bir gerçektir. Bu hızlı değişime bağlı olarak öğrencilerin öğrenme süreçleri de değişmektedir. Günümüzde öğrencilerin internet ve televizyon, donanımlı cep telefonları ile meşguliyetleri her geçen gün artmaktadır. Bilgiye ulaşmanın kolay göründüğü günümüzde gerekli ile gereksizin birbirinden ayrılması ve gerekli olanın iyi bir sunumla öğrenciye aktarılması kaliteli bir öğretmen kadrosu ile mümkündür. Eski adıyla Mutlu Eğitim Dershaneleri yeni adıyla Körfez Dershaneleri, 27 yıllık dershanecilik tecrübesini donanımlı, alanında uzman ve özverili öğretmenleri ve çeyrek asırlık bir bilgi birikimiyle öğrencilerimize yol göstermektedir." dedi.

Kılıç, teknolojiden yararlanarak daha kaliteli bir eğitim ortamı oluşturmak amacıyla güç birliği yaptıklarını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber