Bu sınıf başka sınıf, bu sınıf müzik sınıfı

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde bir proje kapsamında faaliyete geçen müzik sınıfı öğrencilerin büyük ilgisini görüyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ekim 2012 14:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gazi ilk ve ortaokulu müdürü Bülent Özbek yaptığı açıklamada, yaptıkları çalışma ile ortaya çıkan müzik sınıfı projesinin Trakya Kalkınma Ajansı tarafından onaylanan tam donanımlı müzik sınıfında derslere devamsızlığın hiç görülmediğini ifade ederek;? Okulumuzda öğrencilerimizin diğer derslere zaman zaman devamsızlıkları görülüyor. Ancak müzik sınıfımızda devamsızlık hiç olmuyor. Çünkü bu sınıfta öğrencilerimizin müzik aletleriyle yaptıkları dersler eksiksiz yapılıyor. Müzik öğretmenimizin gayretleri çalışmaları sonucunda sınıfa devam eden gruplarımızdaki öğrenciler notalarıyla tam bir müzik eğitimi alıyorlar. Sınıfımızda elektronik piyanodan bateriye, davuldan kemana bir çok müzik aleti çalarak müzik becerilerini geliştiriyorlar. Gelecekte bu işi ekmek kapısı olarak görüyorlar.? Dedi.

Eğlenceli geçen derslerin öğrenciler tarafından çok rağbet gördüğünü belirten Özbek;? Başvurduğumuz projeyle okulumuza devam eden öğrencilerimizin hayatı bu projeyle değişti. Çok değişik müzik aletlerini çalan öğrencilerimiz büyük keyif alıyor. Müziği çok seven öğrencilerimiz iyi bir bir müzik eğitimi alma şansına sahip oldular. Okul olarak bizde müzik sınıfımız sayesinde okulumuzdan güzel sanatlar lisesine öğrenci kazandırmayı çok arzuluyoruz. Yeni kurduğumuz ritim grubumuzda kısa bir süre sonra konserler verebilecek duruma gelecek.? Dedi.

Özbek, müzik sınıfından 60'a yakın okul öğrencilerinin gruplar halinde çalışmalarını sürdürürken, grupların hafta sonuda çalışmalara aralıksız devam ettiğini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber