Hurdalıkların arasındaki bomba patladı: 1 yaralı

- Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde askeri hurdaların oksijen kaynağı ile kesildiği esnada hurdalar arasında bulunan el bombasının patlaması sonucu bir işçi ağır yaralandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ekim 2012 20:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Parmakları kopan yaralı işçi hastanede tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre patlama, Malkara ilçesi Hacıevhat Mahallesi Karpuz Pınar Sokak üzerinde bir hurdalıkta meydana geldi. 32 yaşındaki Necmi Altın ve kardeşi 26 yaşındaki Hakan Altın, kendilerine ait şehir içerisinde bulunan hurdalıkta Çetin Başer Kışlası'ndan aldıkları hurdaları oksijen kaynağı ile parçaladıkları esnada hurdalar arasında bulunan bir el bombası patladı. Yaşanan patlamada 26 yaşındaki Hakan Altın ağır şekilde yaralandı. Patlama vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan ve parmakları kopan Hakan Altın 'ı Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Altın'ın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Patlamanın ardından olay yeri inceleme ekipleri ve bomba imha uzmanları hurdalıkta inceleme yaptı. Patlama sesiyle olay yerine geldiklerini belirten vatandaşlar, ?Hurdalıktan bomba patlamış gibi çok şiddetli bir patlama sesi geldi. Ne olduğunu anlayamadık askeriyeden top atıyorlar sandık. Patlamanın nedenini bizlerde çok merak ediyoruz. İlk sefer böyle bir patlama sesi duyduk. Çok korktuk? dedi.

DAHA ÖNCEDE ASKERİ HURDALIKTA BOMBA PATLAMIŞTI

2 Mayıs 2009 yılında da aynı şekilde askeri hurdalıkların oksijen kaynağı ile parçalandığı esnada el bombası patlamış 2'si ağır 5 kişi yaralanmıştı. Yapılan incelemenin ardından patlamanın el bombasından kaynaklandığı belirlenmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber