Korkuteli'nde kaza: 5 yaralı

Antalya'nın Korkuteli İlçesi'nde 80 yaşındaki Mehmet Alıcı yönetimindeki otomobil ile 26 yaşındaki Hüseyin Anık yönetimindeki otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 16 Ekim 2012 10:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Korkuteli'nden Burdur'un Tefenni İlçesi'ne giden Mehmet Alıcı, dün saat 18.00 sıralarında Varsak Yaylası Kavşağı'nda tali yoldan Korkuteli- Tefenni Karayolu'na girdiği sırada, otomobiliyle Mustafa Şener yönetimindeki 07 EIF 96 plakalı TIR'ın dorsesine arkadan çarptı. Direksiyon kontrolünü yitiren Alıcı'nın yolda ters dönen otomobili, daha sonra TIR'ın arkasında seyreden Hüseyin Anık yönetimindeki 32 YR 858 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada, sürücü Mehmet Alıcı, otomobildeki eşi 70 yaşındaki Ayşe Alıcı, 82 yaşındaki Hediye Özbaş ile diğer otomobilin sürücüsü Hüseyin Anık ve yanındaki 18 yaşındaki Himmet Arıcan yaralandı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından, yaralılar Korkuteli'ndeki hastanelerde tedaviye alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber