Gündüz temizlik işçisi, akşam ressam

Ankara'da bir kafede temizlik işçisi olarak çalışan Talat Gevşek, iş çıkışlarında park ve bahçelere giderek resim çiziyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ekim 2012 12:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yaptığı çalışmaları saklayan ve resim sergisi açmak istediğini belirten Gevşek, bu konuda insanlardan yardım beklediğini söyledi.

Ankara'da yaşayan ve bir kafede temizlik işçisi olarak çalışan Talat Gevşek, aynı zamanda da iş çıkışlarında ve vakit buldukça resim çiziyor. Genellikle yağlı boya çalıştığını belirten Gevşek, açık alanlarda ve doğa ile iç içe yerlerde daha rahat çalıştığını dile getirdi. Yaklaşık 10 yıldır resim yaptığını ve bir dönem de eğitim aldığını ifade eden Gevşek, maddi yetersizlik nedeniyle resim eğitimine devam edemediğini kaydetti. Yağlı boya resimlerin yanı sıra nadiren de olsa portre çalıştığını söyleyen Gevşek, parklarda kendisini resim yaparken gören insanların çok şaşırdığını ve kendilerini de resmetmelerini istediklerini belirtti. Öte yandan yaptığı çalışmaları saklayan ve resim sergisi açmak istediğini vurgulayan Gevşek, maddi yetersizlik nedeniyle sergi açamadığını ve bu konu da yardım beklediğini sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber