Nilüferli öğrenciler doğa yürüyüşü yaptı

Nilüfer Bademli Koleji Cumhuriyet Haftası Spor Etkinlikleri çerçevesinde hafta sonu Gemlik'in Feyziye köyüne doğa yürüyüşü düzenledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ekim 2012 14:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Beden Eğitimi Zümresi tarafından düzenlenen Cumhuriyet Haftası doğa yürüyüşüne Nilüfer Bademli Koleji, ortaokul öğrencileri, velileri ve okul öğretmenlerinin katıldı. Yaklaşık 2,5 km.lik bir yürüyüş gerçekleştiren grup doğanın güzellikleri ve zorlukları, doğayı keşfetme ve şehir yaşamından uzaklaşmanın keyfini doyasıya çıkardı. Beden eğitimi zümre başkanı Muammer Yurt, geziyle ilgili şunları söyledi: ?Günümüzde insan, yaşamını sürdürmek için çok az hareket etmektedir. Bu az hareket, yeni bir hastalık grubunun doğmasına da neden oldu. Bu hastalık grubuna hareket azlığı hastalıkları adı veriliyor. Sporun insan sağlığına, kişinin bedensel ve zihinsel gelişimine yaptığı katkılar saymakla bitmez.?

Yürüyüşle ilgili konuşan Okul Müdür Yardımcısı İsmail İnan ise şöyle konuştu: ?Nilüfer Bademli Koleji olarak Cumhuriyetin 89. yılı münasebetiyle Cumhuriyet Haftası spor etkinlikleri çerçevesinde öğrencilerimiz, çiçeklerle bezenmiş, bin bir çeşit flora ve fauna ile süslenmiş doğal ortamlarda, yemyeşil çayırlar üzerinde bir doğa yürüyüşü düzenledik. Doğa yürüyüşümüzün ardından doğal suların başında, öğrencilerimizle sucuk ekmeğin keyfini çıkardık.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber