Muş Emniyeti'nden polis eşine vefa

Muş'ta 6 Ağustos'ta Tekel kavşağında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Hüseyin Gül'ü, Muş Emniyet Müdürlüğü unutmadı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ekim 2012 20:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Polisler, kendi aralarında büyük bir dayanışma göstererek, topladıkları parayla, merhum polis memurunun eşine, Ankara Keçiören'de 140 bin liraya bir daire aldı.

Dayanışmaya öncülük yapan Muş Emniyet Müdürü Muharrem Durmaz, evin tapusunu merhum polis memuru Hüseyin Gül'ün eşi, Tuğba Gül'e verdi. Bir çocuk annesi Tuğba Gül, kendisi ve çocuğuna yapılan bu davranış karşısında, Emniyet Müdürü Muharrem Durmaz'a duygu dolu mektup gönderdi. Merhum polis memuru Hüseyin Gül'ün eşi Tuğba Gül, Emniyet Müdürü Muharrem Durmaz'a gönderdiği mektupta: ?Sayın Müdürüm, size nasıl teşekkür edeceğimi bilemesem de, bunu kendime borç bildim. Siz, tepemize yıkılan duvarları kaldırıp, bize yeni bir çatı, yeni bir yuva kurdunuz. Sizler, üstünüze düşen görevi fazlasıyla yaptınız. Şimdi üstüme düşen sorumlulukları yapma sırası bende Müdürüm. Tek yaşama gayem olan oğlumu, inşallah babasının istediği gibi layıkıyla yetiştirip, hem annesi, hem babası olabilmeyi başaracağım Müdürüm. Anne, babaların hakkı ödenmezmiş. Sizin hakkınızı da ne yapsam ödeyemem Müdürüm. Tıpkı babamın hakkını ödeyemeyeceğim gibi. Siz bana bu zor günlerimde babam gibi sahip çıktınız. Kabul ederseniz eğer, ben de artık sizin bir kızınızım. Ankara'da bana ve oğluma açtığınız bu kapı, sizlere hep açıktır. Ankara'ya gelirseniz, kızınız olarak sizi misafir etmekten çok mutlu olurum. Her şey için size, hakkı ve emeği geçen bütün arkadaşlarımıza çok ama çok teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber