Araçtan düşerek hayatını kaybeden asker, memleketi Adıyaman'da toprağa verildi

Uşak İl Jandarma ve Garnizon Komutanlığı'na bağlı Güre Beldesi Jandarma Komutanlığı'nda vatani görevini yaparken, araçtan düşerek hayatını kaybeden jandarma er İmam Bildik, memleketi Adıyaman'da toprağa verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ekim 2012 20:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

92-1 tertip ve 6 aylık asker olan jandarma er İmam Bildik, devriye görevi esnasında öğrenilemeyen bir nedenden dolayı hareket halindeki araç düştü. Yaralı asker, Uşak Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesine alınırken, burada yaşam mücadelesini kaybetti. İmam Bildik'in cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildikten sonra memleketi Adıyaman'a getirildi.

Vefat eden askerin Türk bayrağına sarılı cenazesi Yenimahalle'deki baba evine getirilirken, burada göz yaşlarına boğulan yakınları sinir krizleri geçirdi. Cenaze daha sonra Zeynel Abidin Türbesi'nin bulunduğu mezarlığa götürüldü. Cenaze aracından askerlerin aldığı tabuta asker yakınları sarılarak göz yaşları dökerken, burada kılınan cenaze namazının ardından askerin cenazesi toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber