Kanalizasyon çalışması sırasında göçük: İşçinin cesedine 6 saat sonra ulaşıldı

ASKİ ekiplerinin kanalizasyon çalışması yaptığı sırada göçük meydana geldi. 1 işçi göçük altında kaldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ekim 2012 23:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ASKİ ekiplerinin kanalizasyon çalışması yaptığı sırada göçük meydana geldi. 1 işçi göçük altında kaldı.

Olay, merkez Çukurova ilçesine bağlı Yurt Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, ASKİ görevlileri mahallenin ara sokaklarında kanalizasyon yenileme çalışması yapmak için kazı başlattı. İki kepçenin kazı yaptığı sırada yolda meydana gelen göçükte, Emin Gildir isimli işçi toprak altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve CANKUR ekibi sevk edildi. Yer altı suyunun yükseldiği göçükte uzun süre arama yapan CANKUR ekipleri, Emin Gildir isimli işçiye ulaşamadı.

İşçiyi arama çalışmaları devam ediyor. - Adana


Adana'da, kanalizasyon çalışması sırasında toprak altında kalarak yaşamını yitiren işçinin cesedine 6 saat sonra ulaşıldı.

Yurt Mahallesi PTT Caddesi'nde yürütülen kanalizasyon çalışması sırasında meydana gelen göçükte asfaltla çöken toprağın altında kalan Emin Gildir'in (35) bulunması için çok sayıda iş makinesiyle çalışma başlatıldı.

Olay yerine gelen vidanjör yardımıyla kuyuya dolan suyun çekilmesinin arından kepçe yardımıyla toprak ve asfalt da kazıldı.

Ardından kuyuya indirilen itfaiye ekipleri, yaklaşık 6 saat süren çalışmanın ardından Emin Gildir'in cesedine ulaşıldı.

Gildir'in cesedi kuyudan çıkarıldı. Olay yerine gelen Gildir'in yakınları, göz yaşlarına hakim olamadı. Fenalaşan yakınlara 112 Acil Servis ekipleri müdahale etti.

Kanalizasyon işini üstlenen yüklenici firmada yaklaşık 2 ay önce işe başladığı bildirilen Gildir'in evli ve 2 çocuk sahibi olduğu öğrenildi.

Muhabir: Emrah Yorulmaz-Ömer Yıldız

Yayıncı: Tarkan Demir

AA


Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber