Nisa Bebek umuda uçtu

Solumum güçlüğü çeken 4,5 aylık Nisa bebek 112 helikopteriyle yaşaması için İzmir'e sevk edildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ekim 2012 09:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milas merkezde büyükannesinin himayesindeki 4,5 aylık Nisa U. adlı bebek, hayati fonksiyonlarının zayıflaması üzerine 112 helikopteriyle İzmir'e sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, annesi Antalya'da ve babası da cezaevinde bulunduğu iddia edilen Nisa bebeğe bir süredir büyük annesi bakıyordu. Öğle saatlerinde bebeği uyandırmakta güçlük çeken büyük anne, Nisa'nın hastalandığını düşünerek en yakın sağlık ocağına gitti. Bebeğin durumunu inceleyen doktorlar, 112 ambulansıyla 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi'ne sevkini sağladı.

Acil serviste iki doktorun kontrol ettiği bebekte solunum güçlüğü ve genel durum bozukluğu tespit edilince, tedavinin tam donanımlı bir hastanede devam ettirilmesi kararlaştırıldı.

Nisa bebek, 112 helikopterine bindirilerek İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gönderildi. Bebeğin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

75. Yıl Milas Devlet Hastanesi Başhekimi Ali Gençaslan, bebeğe gerekli müdahalenin yapıldığını, tedavisinin devamı için daha donanımlı bir hastaneye sevkinin sağlandığını söyledi.

Polis, bebeğin ailesinin bulunması için çalışma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber