Bursa Barosu'nda yeni Başkan Demiröz, Birkan'dan görevi devraldı

Bursa Barosu'nda devir teslim töreni yapıldı. Baronun yeni Başkanı Ekrem Demiröz, Zekeriya Birkan'dan görevi devraldı. Bursa Adliyesi Konferans Salonu'ndaki devir teslim ve mazbata törenine çok sayıda avukat katıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ekim 2012 19:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Baronun yeni Başkanı Ekrem Demiröz, 2 yıllık görev süresinde önemli çalışmalara imza atacaklarına yürekten inandıklarını söyledi. Demiröz, ?Geçmiş dönemdeki görevli arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bursa Barosu, 103 yıllık bir çınardır. Bütün meslektaşlarımıza, bize oy veren vermeyen, bizler gibi düşünen veya düşünmeyenlere de eşit yakınlıkta duracağımız hususunda kimsenin kuşkusu olmasın. Eksikliklerimizi bize iletin ve katkıda bulunun. Bize destek verin. Önümüzdeki dönem başarılı bir süreç geçireceğimize inanıyorum.? diye konuştu.

Eski Başkan Zekeriya Birkan, olağan seçim sonrası seçilen yeni yönetime başarılar diledi. Birkan, şunları söyledi: ?Baro başkanlığı, gönüllü yapılan bir görevdir. Görev sürem boyunca desteklerini esirgemeyen, başta aileme ve tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Değerli meslektaşlarımızla birlikte baro başkanlığı görevi süresi içerisinde güzel işler yaptığımızı düşünüyor ve inanıyorum. 104 yıllık bir binaya bir tuğla da biz koymaya çalıştık. Bir şeyler yaptıysak ne mutlu bize. Başkan olduğum dönemde, daima adaletten ve mazlumdan yana olduk. Kim olursa olsun daima zalimin karşısında olduk. Yeni seçilen meslektaşlarıma başarılar diliyorum. Bizden devraldıkları bayrağı da daha yukarıya çıkaracaklarına gönülden inanıyorum.?

Bursa Barosu'nun yeni yönetim kurulu ve baro kurulları şu şekilde oluştu: ?Baro Başkanı Ekrem Demiröz, Yönetim Kurulu üyeleri Olcay Göçüm, Mefharet Öztürk, Onur Yavuz, Cemile Akarsu, Hulusi Tığlıoğlu, İsmail Metin, Kerem Şener, Neslihan Aktosun, Serap Demir, Ünal Rubacı; Disiplin Kurulu üyeleri Mustafa Tayfun Gündoğdu, Fettah Mutlu, Emin Yenice, Selma Şamatacı, Serap Akkul, Denetleme Kurulu üyeleri Esin Yaşbey, Namık Çamurcuoğlu, Serkan Silacı, Türkiye Barolar Birliği delegeleri Asude Şenol, Ali Arabacı, Şerafettin İrmiş, İsmail İşyapan, Cumhur Özcan, Ekrem Tekin, Ferruh Mehmet Şişmangil, Orhan Akbulut.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber