Gölbaşı esnafı belediyenin düzenlediği kahvaltıda biraraya geliyor

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, ilçedeki tüm esnaf ve işletme sahiplerini kahvaltılı sohbet toplantılarında buluşturmaya devam ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ekim 2012 13:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkan Odabaşı son olarak Gölbaşı'nda fotoğrafçılık, döviz, rehabilitasyon merkezi, öğrenci yurdu, dershane, kırtasiye, iletişim sektörü, çiçekçi, sürücü kursu, kreş ve spor merkezi dallarında hizmet veren esnafları buluşturdu. Gölbaşı Belediyesi Mogan Aile Çay Bahçesindeki kahvaltıda Başkan Odabaşı, esnaflara Gölbaşı Belediyesi'nin yapmış olduğu hizmetleri değerlendi.

Yakup Odabaşı yaptığı konuşmada; bir araya geliş nedeninin birlik, bütünlük ve kardeşlik duygularının artışı olduğunu ifade ederek şunları söyledi: ?Biz sizlerle birlikte Gölbaşı ailesiyiz. Siz değerli esnamızla bir araya geldiğimde birlik, bütünlük ve kardeşlik duygularımın pekiştiğini anlıyorum. Gölbaşı için el ele vermek amacıyla siz değerli esnaflarımızın görüşlerini almak için bu tür etkinlikler yapıyoruz. Sizler de bu toplantılarda ve diğer zamanlarda Gölbaşı ile ilgili görüşlerinizi aktarırsanız birlikte ortak çözüm yolları ararız.?

Kahvaltıya katılan esnaflar da Başkan Odabaşı'na teşekkür etti. Bu toplantılar vesilesiyle bir araya gelme imkanı bulduklarını söyleyen esnaflar, Başkan Odabaşı'na gerçekleştirdiği hizmetler için teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. Kahvaltı sonrasında Başkan Yakup Odabaşı ve Gölbaşılı esnaflar hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber