Şehit özel harekat şube müdürünün Ankara'daki evinde yas hakim

Hakkari'de yola döşenen uzaktan kumandalı mayının patlatılması sonucu şehit düşen Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürü Yalçın Dizdaroğlu'nun (44) Ankara'daki evine ateş düştü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ekim 2012 18:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şehadet haberinin duyulmasının ardından Dizdaroğlu ailesine emniyet teşkilatından ve komşularından çok sayıda taziye ziyareti yapıldı. Ankara Emniyet Müdürü Kadir Ay da aileyi ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundu. Belediye görevlileri ailenin oturduğu apartmana dev Türk bayrakları astı. Evin önünde bir ambulans hazır bekletilirken sağlık görevlileri aile fertleriye yakından ilgileniyor. Şehit müdürün komşusu, 3 senedir kendisini tanıdığını belirterek, "Çok iyi bir insandı. İki ay önce gittiği umreden döndükten sonra geçici görevle Hakkari'ye gittiğini öğrendik. Allah rahmet eylesin. Türk milletinin başı sağolsun. Kahpece yapılan hain bir saldırı. İnşallah son olur. Milletimiz bir daha ağlamaz? diye konuştu.

2 erkek ve 1 kız evladı bulunan Dizdaroğlu'nun erkek çocuklarından birisinin polis okulunda okuduğu, diğerinin ise Kayseri'de polis olduğu öğrenildi. Dizdaroğlu'nun cenazesi bugün Kocatepe Camisi'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber