Vali, iş adamlarını bölgeye yatırım yapmaya davet etti

Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, Ardahan'ın teşvik kapsamında 6. bölgede bulunmasının büyük bir avantaj olduğunu vurgulayarak, iş adamlarının bölgeye yatırım yapmaya davet etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ekim 2012 15:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vali Azizoğlu, İl Emniyet Müdürü Oktay Bulduk ve İl Jandarma Komutanı Şefaattin Serten ile birlikte Göle ilçesini ziyaret etti. İlk olarak Göle Kaymakamlığı'nı ziyaret eden Vali Azizoğlu, yolları ve çevresel düzenlemeleri itibariyle Göle'yi çok beğendiğini ifade etti. Göle'nin nüfus, ticaret ve ekonomi yönünden en gelişmiş ilçe olduğunu dile getiren Vali, hızla gelişen ilçenin, bölgenin hayvancılık merkezi olduğuna dikkat çekti.

Göle Belediye Başkanlığı'nı da ziyaret eden Vali Azizoğlu, Ardahan'ın teşvik kapsamında 6. bölgede bulunmasının büyük bir avantaj olduğunu vurgulayarak, iş adamlarının bu bölgeye yatırımlara ağırlık vermesi gerektiğini belirtti. Ardahan'ın serhat ili olması nedeniyle Orta Asya'ya açılan bir kapı konumunda olduğunun altını çizen Vali Azizoğlu, Göle'de üretilen kaşarın tüm Türkiye'de tanındığını söyledi. Bu kadarıyla yetinmek yerine ürünün markalaştırılması gerektiğini kaydeden Azizoğlu, bu markanın uluslararası ticarete sunulması gerektiğini vurguladı.

Göle ilçesi Samandöken köyünde hayırsever bir vatandaş tarafından yaptırılan Hacı Taştan Yılmaz Camii'nin açılış törenine katılan Vali Azizoğlu, köy halkı ile bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Hayırsever vatandaş tarafından inşa edilen caminin çok estetik, sağlam olduğunu belirten Vali Azizoğlu, imam evine varıncaya kadar tüm ihtiyaçları karşılayacak şekilde düşünülerek yapılmış bir yapı olduğuna dikkat çekti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber