'Nerde Hareket Orda Bereket' büyük ilgi gördü

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği 'Nerde Hareket Orda Bereket' adlı etkinlik vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ekim 2012 16:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Forum Kayseri önünde gerçekleştirilen etkinlikte çeşitli branşlarda gösteriler yapıldı. Okçuluk, yüzme, tekvando gibi branşlarda gösteri yapan sporculara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikle ilgili açıklama yapan Gençlik Merkezi Gençlik Lideri Kezban Alımcı, programın gençlere sporu sevdirmek, onları spora özendirmek amacıyla yapıldığını ve daha fazla kitleye ulaşabilmek için 81 ilde gerçekleştirildiğini ifade etti.

Bu tür etkinliklerin vatandaşlar için önemli olduğunu dile getiren Okçuluk Antrenörü Ramazan Açıkgöz özellikle küçük yaştaki çocukların spora yöneltilmeleri gerektiğini vurguladı. Açıkgöz, "Bugün burada Gençlik Genel müdürlüğümüzün ve Spor Bakanlığımızın düzenlemiş olduğu etkinlikte buluştuk. Halkımıza ilimizde yapılan bütün spor branşlarını tanıttık, bilgilendirdik. Nerelerde nasıl yapıldığını, hangi hocalar eşliğinde yapıldığını anlattık ve antrenmanlarımızı da buraya şehrin göbeğine taşıyarak spora olan ilgiyi arttırmaya çalıştık. İnşallah başarılı olmuşuzdur. Vatandaşlarımızın spora ilgi duymalarını özellikle de küçük yaştaki çocukları yönlendirmelerini bekliyoruz." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber