Günlerce aradığı kayıp kardeşini hastanede buldu

Günlerce aradığı kayıp kardeşini hastanede buldu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Ekim 2012 11:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başakşehir'de 1 hafta önce gezmek için evden ayrılan zihinsel engelli Öner Doğan, akşam geri dönmeyince ailesi endişeye kapıldı. Mahallede Doğan'ı arayan ağabey Ömer Doğan, arama çabaları sonuç vermeyince polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. Üzerinde kardeşinin fotoğrafı bulunan el ilanları bastıran ağabey Ömer Doğan, her yerde kardeşini aramaya başladı. Doğan ailesi, mutlu haberi Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde aldı. Bir haftadır hastanede bulunan zihinsel engelli Öner Doğan ağabeyini karşısında görünce sevinci yüzünden okundu.

Kardeşinin işlemlerini tamamlayarak eve götüren ağabey Doğan, kardeşinin başından geçenleri şöyle anlattı: ?Kardeşim Başakşehir'de kaybolmuştu. Çevrede çok aradık ama sonuç alamadık. Durumu polise bildirdik. Kardeşim Atatürk Havalimanı'nda bulunmuş. Havalimanının hangi kısmına girdiğini bilmiyoruz. Polis orada şüpheli şahıs olarak gözaltına almış. Kardeşimin zihinsel engelli olduğu için davranışları normal değil. Polis, işlem yaptıktan sonra kardeşimi bu hastaneye getirmiş. Ben de buraya gelerek kardeşimi aldım. Çok sevinçliyim.?

Hastanede işlemleri tamamlayan Ömer Doğan, kardeşinin elini bir an olsun bırakmadı. İki kardeş daha sonra eve gitmek üzere hastaneden ayrıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber