Vali Yılmaz: Bayramlar ortak duygularda buluşturan mutluluk ve coşku kaynağıdır

Kayseri Valisi Şerif Yılmaz, ?Dayanışmayı ve yardımlaşmayı güçlendiren, birlik ve beraberliğin sürdürülmesine katkıda bulunan, insanları sıkıntı ve kaygılardan uzaklaştırarak ortak duygularda buluşturan bayramlar, mutluluk ve coşku kaynağıdır.? dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Ekim 2012 16:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kurban Bayramı dolayısıyla yazılı bir açıklama yapan Vali Şerif Yılmaz, ?Kendine ve topluma yabancılaşan insan sayısının büyük bir hızla arttığı günümüzde bayramlar vesilesiyle; birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi ve saygı ruhu kuvvetlenmekte, karşılıklı ziyaretlerle akrabalık, komşuluk ve dostluk duyguları güçlenmektedir. Kaybolan ümitler yeşermekte, solan yüzler canlanmakta, kırık kalpler onarılmakta, dargınlar barışmakta, hasretler kavuşmakta, ölenlerin hatıraları tazelenerek rahmetle anılmaktadır. Hastaların, yaşlıların, öksüz ve yetimlerin yüzleri gülmekte ve kısaca her türlü insani ve ahlaki değerler hayata geçirilmektedir. Bu vesileyle bu günleri ileriye daha da ileriye götürmek için elimizden gelen bütün imkanları seferber etmeliyiz.? Dedi.

Hızlı kalkınma modelinin en etkili aracının işbirliği olduğunu aktaran Yılmaz, şunları söyledi: ?Unutmamak gerekir ki bu güzel ülke hepimizindir. Tüm ortak ilke ve amaçlarımız bu güzel ülkenin gelişmesi ve güçlenmesi doğrultusunda olmalıdır. Valilik olarak tüm kamu kuruluşlarıyla ve halkımızla bütünleşerek, işbirliği içerisinde İlimize ve ülkemize hizmet etme gayreti içerisindeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle ilk bayramı Kayseri Halkı ile birlikte yaşamanın mutluluğu içerisinde, tüm Kayserili Hemşerilerimin, mesai arkadaşlarımın ve değerli basın mensuplarının Kurban Bayramı'nı en içten duygularla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber