Kocaeli'nde bayram temizliği

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı'nda vatandaşların güzel bir bayram geçirmeleri için kentte genel bir bakım ve temizlik çalışması yapıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Ekim 2012 17:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bu kapsamda park ve bahçelerde çalışmalar hızlandı. Yeşil alanlarda uzayan çimler biçilerek bakımlı hale getirilirken kent genelinde genel temizlik çalışmaları yürütülüyor.

KAVŞAKLAR TEMİZLENİYOR

Çalışma kapsamında Sekapark, Doğu Kışla Parkı, Demokrasi Parkı, Marina Parkı ve Fatih Sultan Mehmet Parkları gibi merkezi parklar, Yeniköy, Başiskele, Yahya Kaptan, Gölcük, Kandıra, Kuruçeşme, Çayırova, Şekerpınar ve Eskihisar gibi merkezi kavşaklar ve bu kavşakların bağlantı yolları temizleniyor. Sakarya ve İstanbul il sınırları arası Kocaeli otoban kenarları, D?100 Kenarları, mesire alanları, yürüyüş yolları, caddeler, bulvarlar ve benzeri açık - yeşil alanların her türlü bakımı yapılıyor.

ARIZALAR GİDERİLİYOR

Çevre temizliğinde çim ve yabancı ot biçimi, sert zeminlerin süpürülmesi ve kanal temizliği işleri gerçekleşiyor. Söz konusu alanlarda düzenli olarak mıntıka temizliği yapılıyor. Bozulan çim alanlar düzeltilerek tekrar çimlendiriliyor. Çalı gruplarında form budaması ve yeşil alanlardaki sulama sistemlerinde meydana gelen arızalar onarılıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber