Terör olaylarına bağlı olarak zırhlı araç sayısı da arttı

Çorum sanayi sitesinde 3 bin metre kare alanda vip araçları yapan ve araçları zırhlayan Elvan Zorlu, dünya genelinde sanatçılar devlet adamları olmak üzere çoğu devlet kurumunun araçlarını dizayn ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Ekim 2012 17:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zorlu, Artan terör olaylarından dolayı bazı kamu müdürleri ve iş adamlarının araçlarını zırhlattığını belirtiyor.

Devlet başkanları, film yıldızları ve şarkıcıların araçlarını dizayn eden ve aynı zaman da zırhlarını da yapan Zorlu, Türkiye'ye gelen misafirleri de özel olarak tasarladığı vip araçları ile karşılıyor. 1936 yılında 30 metrekare bir dükkanda çıkar olarak iş hayatına atılan Elvan Zorlu, aradan geçen 76 yılın ardından iş ağını genişleterek 3 bin metreye kadar yükseltti.

Zorlu ''Tevafuklar var benim iş hayatımda 3 metre yerde çıkarlıkla başladım, 3 bin metre iş yerim oldu. 3 kişiyle çalışmalara başladık şuanda 35 kişi istihdam ediyoruz. Kurulduğumuz günden bugüne kadar çok sayıda arkadaşımız halen yanımızda çalışıyor. Ünlüler, sporcular ve bazı devlet adamlarını bizim dizayn ettiğimiz araçlar tarafından alınıyor." dedi.

Nijerya, Suudi Arabistan iş adamlarının araçlarını dizayn ettiklerini kaydeden Zorlu, Türkiye'deki bazı ünlülerinde araçlarını dizayn ve zırh konularında firmaları tarafından yapıldığını aktardı.

ARTAN TERÖR OLAYLARI NEDENİYLE İŞ ADAMLARI ARAÇLARINI ZIRHLATIYOR

Son zamanlarda artan terör olayları nedeniyle bazı kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilerinin yanı sıra iş adamlarının da araçlarını zırhlattığına değinen Zorlu, valiler, belediye başkanları, rektörler de araçlarını kendilerine yaptırdığını söyledi. En büyük sorunlarının kalifiye eleman bulmak olduğunu dile getiren Elvan Zorlu, Çorum'da görev yapan polislerin araçlarının da yine kendileri tarafından yapıldığını kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber