İtfaiye müdürü yangında yaralandı

Hiç düşünmeden alevlerin arasına dalan itfaiye müdürü yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ekim 2012 15:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhuriyet Mahallesi Menekşe Sokaktaki Bostancı ailesinin evinde çıkan yangına müdahale eden ekiplerin başında bulunan İtfaiye Müdürü Faysal Kırmaz (48), yanan evin içinde çocukların kaldığı söylentisi üzerine hiç düşünmeden alevlerin arasına daldı. Üzerine çıktığı çatının çökmesiyle iki metre yükseklikten merdiven boşluğuna düşen Kırmaz, Tire Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Dumandan zehirlenen itfaiye erleri Özcan Cimrin ile Ali Rıza Su ise ayakta yapılan müdahalelerinin ardından taburcu edildi.

İddiaya göre, Ercan ve Berna Bostancı çiftinin evinde sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Ercan Bostancı (38), diğer çocuğu İlkem Bostancı (12) ile birlikte alışverişe çıktığı sırada başlayan yangın mahallede paniğe yola açtı. Alevlerin arasında kalan anne Berna (33) ve 6 yaşındaki oğlu Ümit Bostancı'yı ise alevlerin arasından komşuları çıkardı. Olay yerine gelen itfaiye ekibi yangına kısa sürede müdahale ederek, alevleri diğer binalara sıçramadan kontrol altına aldı. Bu sırada ortaya atılan küçük Ümit'in evin içinde olduğu iddiası İtfaiye Müdürü Faysal Kırmaz'ı harekete geçirdi. Üzerine çıktığı çatının çökmesiyle iki metre yükseklikten merdiven boşluğuna düşen Kırmaz, Tire Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek ve Kaymakam Hüseyin Ergi ise bayram öncesi Bostancı ailesini evsiz bırakan yangını olay yerinde izleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber