Halkbank Darende Şubesi 31 Ekim'de açılacak

Halkbank Darende Şubesi'nin 31 Ekim'de açılacağı bildirildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Ekim 2012 20:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Halkbank Gaziantep Bölge Operasyon Müdürü Mehmet Salih Korkmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Darende şubesinin 31 Ekim Çarşamba günü yapılacak açılışla faaliyetine başlayacağını bildirdi.

Şube için hazırlık çalışmalarının sürdüğünü dile getiren Korkmaz, şubelerinin Malatya şubesine bağlı uydu şube şeklinde açılacağını belirtti. Faaliyete geçen uydu şubenin 1,5-2 ay sonra şube statüsü kazanacağını ifade eden Korkmaz, Darende'de 7 personelle faaliyetlerine başlayacaklarını kaydetti.

Şubenin Darende'deki ticari hareketliliğe artı bir değer katacağına inandıklarını söyleyen Korkmaz, "Darende bizim için önemli bir merkez, şubemizin olmaması bir eksiklikti" dedi.

Darende Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Seydi Güşen de Halkbank şubesinin ilçedeki üçüncü banka şubesi olarak faaliyete geçmesinin pek çok faydası olacağını vurguladı.

Güşen, "İlçede ikamet eden ve ticaret yapanların yanı sıra doğuyu batıya bağlayan kara yolu üzerinde olması nedeniyle Darende'den geçenler de şubeden yararlanacaktır. Son günlerde ticari olarak bir hareketlilik söz konusu. Halkbank ile daha iyi gelişmeler olacağına inanıyoruz. Ayrıca kooperatifimizin üyeleri ilçemizde Halkbank olmadığı için çok fazla kredi kullanamıyordu, esnaflarımız bu imkandan da daha fazla yararlanarak çalışmalarını yürütecek" diye konuştu.

Halkbank Darende Şubesi'nin 29 Mart 2002 tarihinde son işlemini yaparak kapandığını anımsatan Güşen, açılışın kendilerini memnun ettiğini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber