Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü sulara teslim

Adıyaman'da meydana gelen şiddetli yağmur nedeniyle Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü sular altında kalırken görevli polisler paçaları sıvayıp kum torbaları kucakladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Ekim 2012 06:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yaklaşık yarım saat süren şiddetli yağmur yağışı kent merkezinde bir çok ev iş yerlerinde sel baskınları olurken İl Emniyet Müdürlüğü nezarethane bölümü tamamen sular altında kaldı.

Sel suları altında kalan emniyet müdürlüğüne daha fazla suların girmemesi için ekip otoları ile kum torbaları taşındı. Ekip otoları tarafından getirilen kum torbaları daha sonra görevli olan polis memurları tarafından kucaklanarak emniyet müdürlüğü girişinde set yapıldı.

Sel sularının basmasıyla alakalı incelemelerde bulunan Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, ? Nezaretlerde kalan yok ama nezaretlerde sular altında kalmış durumda. İtfaiyemiz çalışıyor. Çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah fazla bir zarar olmadan telafi ederiz. Şehir içinde fazla yağmur olmadı ama bu Karadağ Ormanlarından gelen sel bütün şehri etkiledi. Şimdi belediyemizde çalışıyor. Tabi durumumuzda pek parlak değil. Nezarethanelerimiz su bastı. Çalışıyor işte arkadaşlar. İnşallah daha fazla bir zarar olmaz? dedi.

Sel sularının emniyet müdürlüğüne basması nedeniyle nezarethanede yaklaşık yarım metre su yüksekliği ise belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber