Burç Koleji'nde okul müdürü ile yemek yiyen öğrenciler, isteklerini anlatıyor

Özel Burç Ceyhan İlköğretim Okulu, yeni bir projeyi daha hayata geçirdi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Ekim 2012 11:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

?Müdürümle Yemek Projesi' kapsamında öğrenciler ile yemekte bir araya gelen Okul Müdürü Evliya Demiraslan, onların talep ve isteklerini dikkate alarak, okul ile ilgili değerlendirmelerini dinliyor

Anaokulundan üniversiteye her kademede kaliteli bir eğitim veren Özel Burç Okulları'nda yeni bir proje daha hayata geçirildi. Özel Burç Ceyhan İlköğretim Okulu'nda uygulanmaya başlayan; ?Müdürümle Yemek Projesi' kapsamında öğrenciler okul müdürü ile yemekte bir araya gelip, talep ve isteklerini dile getirerek okul ile ilgili görüş ve düşüncelerini paylaşıyor.

Özel Burç Ceyhan İlköğretim Okulu Müdürü Evliya Demiraslan, proje ile birlikte daha güzel ve daha kaliteli bir eğitimin nasıl verilebileceği, en iyiye nasıl ulaşılabileceği noktasında öğrencilerin de görüş ve düşüncelerini aldıklarını vurguladı. Demiraslan, ?Bu proje ile öğrencilerimizin bizlerle paylaşmak istedikleri güzellikleri veya bizim göremeyip de onların gördüklerini paylaşmayı amaçlıyoruz. Projenin bir başka amacı; öğrencilerimizin idari odalara bir başka ifade ile de devlet dairelerine karşı sindirilmiş korkusunu yenmesine yardımcı olmak.? dedi.

Projenin ilk olarak 8. sınıflardan başladığını ve kademeli olarak alt sınıflarda da uygulanmaya başlanacağını anlatan Demiraslan, erkek ve kızları kendi içinde 5'erli gruplara ayırdıklarını ve her öğle yemeğinde öğrenciler ile bir araya geldiğini söyledi. 'Müdürümle Yemek Projesi' çerçevesinde bir araya geldikleri öğrencilerin öneri ve isteklerini dikkate alıp, bunu değerlendirdiklerini anlatan Demiraslan, konuşulan konuların da daha çok ders ve sınavlar ile ilgili olduğunu dile getirdi.

Yemeğe katılan öğrencilerden Miraç Altınalan bu uygulamanın kendine daha fazla güven duygusunu kazandırdığını ve daha iyi motive olduğunu belirtti. Altınalan, bu tür farklı uygulamaların öğrenciyi okula daha çok bağladığı ve daha çok sevdirdiğini vurguladı. Sevgi ortamında ise başarının daha çok arttığını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber